quipuskennel

Alla inlägg under februari 2018

Av Quipus - 16 februari 2018 22:53

Ikväll har jag fått bevittna den tyske varulvsjärvens försök till att dansa samba med "leende" Vittra. Tina - han satsar på att bli lika bra på Waka Waka som Ior.

Av Quipus - 16 februari 2018 07:18

Jag har lyckats skapa min första länk!!   (Fruktansvärt oteknisk...)

Av Quipus - 15 februari 2018 22:22

Dom är 5 kvar här, nästa flyttar på lördag. Fast Dante tyckte det var lite synd att dom bara är 5, så han ställde upp.


Windy SÅLD


 


Wizzka STANNAR


 


Whisper SÅLD


 


Wilse TILL SALU


 


Willow STANNAR


 


DANTE!!!!!!!


 


Av Quipus - 15 februari 2018 10:54

Igår ringde dom från IP ONLY och upplyste om att nu är det dags. Skönt, vi har väntat på det. 

Eftersom vi har valpning på gång, bad jag dom att ringa innan, så jag kunde stoppa dom ifall det var mitt i valpningen. Det bestämdes mellan 8-10 idag. Hade några hundar ute, fint väder ju. Plötsligt börjar stora starka vakthunden Xander att skälla. Fan, nu kom dom utan att ringa. Nåja, bristande kommunikation, som ju är vanligt. Dosa sattes upp invändigt och utvändigt, nästa steg är grävning. Bad dom att verkligen höra av sig denna gången-jag vill vara hemma när det görs.

Nåja, dosinstallationerna gick bra, snabbt och smidigt gjort av en trevlig kille.

Så kör han iväg och efter en stund börjar Xander att gapa igen. Jag trodde att han kanske hade glömt något, så jag for ut, passade på att slänga sopor. Ingen bil, men väl en markeringsstolpe i starkt rosa. Inget konstigt för mig, men Xander var noga med att upplysa mig om att den hade inte stått där tidigare!!!!!!  

Nu är bebsiarna ute tillsammans med Dante och Tipi, ser dom genom fönstret, dom far omkring som tokiga vesslor. Ja, inte Tipi då, hon skrider värdigt omkring med sin fina mage.

Dags för fotografering idag,  !

Av Quipus - 14 februari 2018 20:05

Idag fyller lilla kaffebordet Tipi 6 år. Hon var inte helt överlycklig över att bli fotograferad idag, men det fick hon ställa upp på. Har hoppats lite att hon skulle valpa just idag, men inte än så länge. Kommer väl på lördag, när matte fyller år...


 


 


Hmmmm, vad var det jag skulle komma ihåg?....

 


Kaffebordet sett uppifrån, dygn 58.

  


Av Quipus - 14 februari 2018 20:03

Det var underbart vackert väder i förmiddags, passade på att fota 6-packet, som numera bara är 5.


               


Av Quipus - 13 februari 2018 06:35

Vakat inatt, Tipi var konstig igår kväll. Blev rädd att hon skulle valpa på dygn 56! Men det har nog varit valparna som lagt sig till rätta, för att komma ett par dygn senare. För imorse satt hon i sängen och ylade sitt vanliga GOOOOOD MOOOOORGOOOOOOON. 

Ingen Bettan idag, hennes husse är hemma och är sjuk.

Nu blir det pussel med utsläppen. Tipi och Ior ut på baksidan. Tipi lite vinglig av sömnbrist (kan jag tro), så hon snubblade i trappan (2 trappsteg). Så ut med Dante, Xander och Yakki på framsidan. Vittra fick vänta. Tipi och Ior in, valparna ut. Jag undrade vad husse gjorde för han försvann. Hittar honom vid bakdörren där han står med en ficklampa för att lysa på rampen så valparna ska hitta ut. Det ledde till att dom blev förvirrade och sprang in igen. Jag påpekade för husse att valparna ser, där är en lampa i taket. Hundar kan se bra i mörker. För vi ser väl sällan jakthundar med medföljande ficklampsbärare? Eller polishundar med pannlampa? In med Ior och Yakki, ut med Vittra (som nu börjar närma sig höglöp. In med valparna igen, ville inte vara ute.

Drabbas av en tanke: vad håller jag på med???

Av Quipus - 12 februari 2018 18:48

Vi har idag ombesiktigat Wizzle och Windy. Windy flyttar på lördag och Wizzle idag. Så djäkla trevliga människor! Mamma Yakki gillade dom stenhårt, till och med mormor Tipi (även kallad kaffebordet) föll för dom. Hon visade stolt sin tjocka bebismage.

Lycka till med "vår" underbara pojke!

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Vittra

Woff-Lan


Ovido - Quiz & Flashcards