quipuskennel

Alla inlägg under februari 2018

Av Quipus - 6 februari 2018 06:41

Hon är sen med löpet denna gången. Förra gången började hon strax före sin mamma Tipi. Nu är det nästan 2 månader sedan Tipi löpte. Men det kvittar, Vittra ska inte paras detta löpet ändå. Planerar henne tidigast till nästa löp.

ANNONS
Av Quipus - 5 februari 2018 19:32

Dags för besiktning, vaccination och chipmärkning, allt gick jättebra. Vi fick parkering i närheten också, tack och lov. 6-packet var ganska lugna i bilen, trots allt var det första gången i bil. Ingen mådde illa, dom tjoade bara fram till Anderslöv (alltså knappt 1 mil). Många ville titta på dom små när vi kom med dom i buren. 

På onsdag är det ögonlysning i Helsingborg. Sedan blir det ombesiktning av dom som ska säljas, för intygen hinner bli för gamla. Det blev att jag besiktigade hela gänget idag, eftersom det var ett paketpris som Evidensia har. Ny veterinär hade dom, trevlig och kändes kunnig. Valparna var lugna och fina hela tiden.

När vi kom hem med dom släppte vi lös dom i inhägnaden på baksidan, alla gjorde sina behov. Ingen hade gjort något i transportburen!

Sedan har vi vilat, matte hade ont, så det var skönt med en vilostund. Men nu är det full fart igen. Valparna springer ut och in som dom vill på baksidan. Blir lite kallt i huset, men det får vi ta den stunden det behöver vara öppet. Får passa på att ha dom ute dom dagarna som vi har väder som tillåter.

ANNONS
Av Quipus - 4 februari 2018 14:43

Idag var Whispers lillhusse på besök tillsammans med 2 vänner. Mycket trevligt! Och hundarna visade sig från sin bästa sida, nästan som om dom är så lydiga alltid...    

Av Quipus - 3 februari 2018 22:26

Med all den enorma mängden snö vi har, så vågade vi ändå släppa ut 6-packet för första gången. Rampen var inget större problem, lättast att ta sig upp dock. Håll tillgodo med fotobomb, vissa foton lite konstiga, men charmiga på sitt sätt.


                       

Av Quipus - 2 februari 2018 23:54

Idag var "svärmor" och husses bror på besök för att hälsa på valparna. Och dom andra hundarna också så klart. Och katten. Och oss. Imorgon får vi besök! Whispers "lillhusse" kommer!

Av Quipus - 1 februari 2018 18:32

Det blev ju inte så många foton på var och en. Ju längre jag höll på, desto vildare blev dom. Kan bero på att jag skrattade...


Windy tik TINGAD


 


Wizzle hane TINGAD


 


Wizzka tik STANNAR


 


Whisper hane TINGAD


 


Wilse hane (NEJ, Diana, Du får inte spara på honom också) TILL SALU


 


Willow tik STANNAR


 Av Quipus - 1 februari 2018 18:29

Att fotografera valparna en och en på deras "veckodag", utan hjälp... Jag höll på att skratta mig alldeles fördärvad och ju mer jag skrattade, desto mer bar dom sig åt. Till slut gjorde jag såhär... 
Nej, det kommer foton på var och en också...


 

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ quipuskennel med Blogkeen
Följ quipuskennel med Bloglovin'

Gästbok

Vittra


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se