quipuskennel

Alla inlägg under februari 2019

Av Quipus - 8 februari 2019 19:17

Meningen var att husse skulle vara ledig till söndag, men så blev det INTE. Han blev extrainkallad, så han började klockan 13. Lite jobbigt att inte kunna planera något, men...



Av Quipus - 7 februari 2019 22:26

Äntligen är bilen Pixi hemma igen. Många pengar kostade det... Byte av kamrem och sådant pryttel. Och termostat och pryttlar runt om det. Suck......

Av Quipus - 6 februari 2019 21:59

Husse gick ut för att kolla en sak. Han möts av ett lättat jamande. Äntligen kommer du! Katten Klara är blöt och hungrig. VI bestämde att lämna bakdörren till stallet lagom mycket öppet, så hon kan gå ut och in som hon vill. Mat fick hon också. Men står man hos henne har hon inte tid att äta. Då ska det kelas och strykas mot allt som hon kommer åt. Spinner gör hon så det dånar! 

När hon tagit några tuggor gick hon och husse en inspektionsrunda i stallet. Husse berättade för henne att hon fick bo där så mycket hon ville, ingen hyra. Men vill hon fånga lite möss och annat sådant, så är vi glada.

Vi har ingen aning om ifall hon har någon ägare. Men hon har inget halsband, ingen märkning, varken tatuering i örat eller chip. Men vi tar så gärna hand om henne.

Av Quipus - 5 februari 2019 23:40

Klockan ringde 5. Ut med hundarna, in med dom efter ca 40 minuter. Sedan kom Bettan och jag åkte med Bettans husse och lämnade honom i Vellinge på hans jobb. Detta för att jag skulle kunna låna hans bil. Hem igen, hämta husse, körde honom till hans arbete i Lomma. Till Skurup och handlade, hem, ut med hundarna. Till Vellinge och hämtade Bettans husse som slutar 13.15 Skjuts hem. Då kom dom och skulle göra något med det kommande fibernätet. 

Men sedan har jag inte haft mer måsten. Annat än dom vanliga, så klart.

Vet inte än när vi får tillbaka bilen Pixi, men hoppas det blir imorgon.

Nu är det dags att natta hundarna, sedan mig själv.

Av Quipus - 4 februari 2019 20:51

Jobbig dag idag. Knappt sovit inatt, eftersom husse, Vittra och katten Elvis alla har snarkat. Framåt morgonen började hundarna att skälla, ville ut. Tittade på klockan - 4.21 Men håll truten hundskrällen! Dom tystnade, men någon av dom pep ynkligt. Alltså fick jag stiga upp och släppa ut dom. Satt uppe vid datorn medans dom var ute. Tog in, gick och lade mig, hann slumra till, då kom Bettan. Upp igen, släppa in henne. Hann slöa en liten stund, sedan kom Maria med sin tik för parning. 

Hela dagen har jag försökt att få sova en liten stund i alla fall, men utan resultat. Telefonen har ringt, sms har kommit, Bettan skulle hem och Bettans husse hade handlat smör åt mig. 

Vi har ingen bil för tillfället. Pixi, vår Opel Zafira, står hos Tobias för att byta kamrem och sådant annat. Tobias ringde nu ikväll. Hjärtat bultade hårt - hade han hittat en massa fel på vår Pixi? Men nejdå, tvärtom. Han tyckte det var en bra bil vi köpt!!
Meningen var att bilen skulle bli färdig imorgon, men det gjorde inget. Vi hade inte nytta av den. Trodde vi....

Husse skulle gå på sitt pass i Lomma på onsdag 8.30 Men så ringde dom och behövde honom redan imorgon. Han blir då ledig på onsdag, så klart. Så planerna blev ändrade. Det blir en djävla morgondag.....

Av Quipus - 3 februari 2019 21:13

Denna söta varelse är född på Kalimeras kennel. En underbar hane, som troligen inte är till salu...


 

Av Quipus - 3 februari 2019 21:09

För det första så har Malin på Bjäratrollens kennel en hanvalp kvar efter Ior:


 


För det andra så har Ior parat en tik som ägs av Maria, kennel TrampTass:


 


Av Quipus - 2 februari 2019 23:18

Idag har det inte blivit gjort mycket... Har ont i ryggen, så jag har legat i soffan mesta delen av dagen. Tagit hand om hundar emellan och så tillbaka till soffan.

Husse kom hem efter ett extra långt skift. Skönt att ha honom hemma.

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Vittra

Woff-Lan


Skapa flashcards