quipuskennel

Alla inlägg under oktober 2019

Av Quipus - 12 oktober 2019 20:13

Lotta var ledig idag och kom och hälsade på. Härligt att umgås med henne och bara prata strunt och allvar. Sitta i soffan med varsin coca-cola och gå igenom alla möjliga och omöjliga ämnen. Det är väldigt sällan som jag har besökare. Inte för att ingen vill komma, utan för att jag inte är särskilt social på hemmaplan. Mitt hem är min borg! Men just idag var det som sagt hur trevligt som helst.

Av Quipus - 11 oktober 2019 22:11

Har varit med Lotta i Malmö idag. Hennes Assar skulle ta blodprov. Förhoppningsvis blir han godkänd som blodgivare.

Ny katt har vi fått, lite sådär hipp som happ. En söt röd/vit kille, som har presenterat sig som Elton. Lite tunn, men det ska vi väl snabbt råda bot på. Elton får gärna hålla till här, på samma villkor som Klara; att man fångar en mus eller råtta då och då. Klara har varit jätteduktig och verkligen betalat för sig. 

Hundarna har ikväll fått 4 mush-bullar var. Hade dom fått välja skulle dom fått minst 10 var. Kommer ihåg att lilla Karma Ragata fick äta så många hon ville en gång. Hon var tunn under en period, som dom kan bli under till exempel puberteten. Just detta tillfälle stoppade hon i sig 13 stycken! 

Vi fick förresten uppdatering från henne häromdagen. Ett jättesött foto också. Ska försöka komma ihåg att sätta in det här imorgon.

Av Quipus - 10 oktober 2019 20:02

Av Quipus - 8 oktober 2019 19:33

Jag har inte riktigt hunnit med i omställningen av årstid. Nu sitter jag vid datorn med musik i högtalaren och fryser som ett litet troll.

Hade en diskussion med husse häromdagen, tyckte att vi gott kunde vänta ett bra tag till med att sätta igång värmen i huset. Tror jag får ändra mig där...

Till och med hundarna verkar lite ställda över att det är kallt. Till och med Dante kommer in direkt när jag kallar. 

Katten Klara sover i pannrummet på nätterna sedan någon vecka. Det får hon gärna göra. Jag kommer inte ha hjärta att slänga ut henne på kvällen. Men in i själva huset vill jag helst inte ha henne. Detta eftersom jag egentligen är allergisk mot katt och då räcker det ju med megakatten Elvis.


Av Quipus - 7 oktober 2019 19:07

Husse skulle jobba någon timme i Skurup idag, så Aska och Mymlan packades med. Men det blev inget promenerande, eftersom jag hade ärenden som skulle uträttas. Men Aska och Mymlan satt så bra i bilen. Dom behöver båda träna på att åka bil, så det passade bra.

När vi sedan kom hem igen så tog vi en sväng här hemma i det vackra höstvädret. Mymlan fick till och med springa lös från brevlådan och upp.

Av Quipus - 6 oktober 2019 21:13

I morse gav husse upp, han tyckte inte om fläsksvålarna jag med varm hand överlät åt honom för några dagar sedan. Detta för att jag inte tyckte om dom. Han brukar äta det mesta, men inte detta. Och vi är verkligen emot att slänga mat, så vi tänkte att det kanske fanns någon fågel som var sugen. Dom var inte särskilt salta, därför vågade vi. Och OJ! vilket party! Vi kunde omöjligt räkna hur många skator här kom för att festa, men MÅNGA var det!

Klorna har blivit klippta idag, på alla 8 odjur till hundar. Alla var supersnälla, som vanligt. Och så klart borstade vi lite pälsar också. En del av hundarna fäller massor. Där är det skönt att kunna stå i garaget, där jag har trimbordet. Då slipper jag få ALL päls inomhus.

Hundarna har ikväll fått MUSHbullar, 3 var. Mycket uppskattat. Och husse och jag har ätit varma mackor. Uppskattat även det.

Nu håller vi kväll, tror jag.

Av Quipus - 6 oktober 2019 18:43

Vi skulle in till Skurup i andra ärenden, så vi tog med oss Karlos och Ior in för att promenera lite. Det var första gången Karlos var med in, förutom veterinärbesöket dagen efter ankomsten till Sverige. Han gick världsvant omkring och hade svansen högt, stolt som en tupp. Ior fick visa honom att man fick lov att lyfta på benet och markera revir. Efter det så gjorde han det på flera ställen. Vi är mycket nöjda med pojkarna.

Annars så har vi plockat undan sommaren idag. Tagit undan skor och kläder som hör till sommaren och gjort plats för hösten och vintern. Inte mycket annat att göra än att acceptera fakta...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Vittra

Woff-Lan


Ovido - Quiz & Flashcards