quipuskennel

Alla inlägg den 1 juni 2024

Av Quipus - Lördag 1 juni 21:11

Eftersom vi troligtvis inte kommer ha några valpar i år på grund av min skada, har vi bestämt att vi ska göra lite roliga utflykter. Med oss kommer vi ha hundar, så klart.

Förresten har jag ju glömt att berätta att jag nu kör bil igen! Fick tillbaka Urzula (Volvon) från bilmekaren där hon blivit genomgången och besiktigad. Hon gick tack och lov igenom, den gamla damen.

Idag var det jag, Rune och Lars som åkte iväg till Kulturens Östarp. Med oss hade vi Vittra, Vide, Pixie och Lego. 

Det blev en underbar promenad genom området som visar upp fina gamla lantbruksbyggnader. Man får gå in och titta, men jag lät bli. Jag var rädd att stå på näsan, då trappstegen var höga och ojämna. Min kropp har inte återhämtat sig från 2 månaders inaktivitet. "Gubbarna" gick in i flera av byggnaderna och tog med sin varsin hund. Rune gick med Vide och Lars med Pixie. Jag stod utanför med Vittra och Lego. "Gubbarnas" hundar följde nyfiket med in, duktigt.

Där var också kor i en hage och dom måste man ju titta på. Pixie morrade lite på dom, Vittra ignorerade dom, Vide iakttog dom och Lego tyckte dom var sååååå fina.

3 Linderödsgrisar gick i en hage och det var också jättespännande. Lego tittade länge på dom medans dom andra tappade intresset ganska snabbt.

Efter långa promenaden köpte vi varsin glass och satte oss på picknickbänkarna och delade med oss till hundarna.

Vi körde sedan hem Lars till sitt och så hem. Men vi blev inte av med Lars för dagen ändå. Han följde efter oss och vi grillade flintastek som vi åt med sallad och majskolvar. 

En härlig dag!

Allmänt · Lego · Pixie · Vide · Vittra
Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Vittra

Woff-Lan


Ovido - Quiz & Flashcards