quipuskennel

Alla inlägg den 16 mars 2019

Av Quipus - 16 mars 2019 20:40

Skulle få ha en hel helg med husse. Trodde jag... Som vanligt får dom inte tag i någon annan och förlitar sig helt på att han ska släppa allt han har för händer och ta sig till jobbet. 

Det ÄR svårt att säga nej. Personen han är assistent ska ha personal hos sig dygnet runt. Då blir det svårt att säga nej, när ingen annan kan.

Dagen började med soptipp, pakethämtning och så vidare till Trelleborg för att handla. Trötta kom vi hem och skulle lägga oss och vila. Men nej... Bara att ta in hundarna igen, packa ihop det han behöver och så köra till Lomma.

Jag erkänner, jag blev arg, besviken och sååååå ledsen. 

Vi hade planer för resten av dagen, och även för imorgon. Men det GÅR inte att planera något. 

Han har tagit ledigt den 30-31/3, då är det utställning i Malmö. Fan om det går i stöpet!! Vi har anmält 3 hundar; Dante, Ior och Vittra. Det är meningen att husse ska visa Dante, eftersom jag inte kan hålla det tempot som den hunden behöver. Jag visar Vittra och extradotter Mari visar Ior. Det var faktiskt hennes "fel" att vi anmälde...

Kvällen har gått åt till att göra en så efterlängtad kycklinggryta. Och till att äta den! Inte allt, så klart. Kokade ris och tog faktiskt en öl till. Mycket ovanligt för mig. Husse dricker ingen alkohol alls, men jag kan ta en öl sisådär 3-4 gånger/år. Har fastnat för ölen från Hönsinge Bryggeri. Så en sådan blev det till grytan. Sååå gott!

Men nu sitter jag vid datorn. Det kommer hända en massa i hunderiet inom en ganska snar framtid. En sak har jag ju skrivit om; att Wizzka flyttar. Resten är hemligt ännu så länge.

Har så klart satt på musik. Och vill dela med mig, denna gången är jag egentligen mest förtjust i videon, men låten är bra den också:


Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Vittra

Woff-Lan


Ovido - Quiz & Flashcards