quipuskennel

Alla inlägg den 15 februari 2020

Av Quipus - 15 februari 2020 22:15

Vi packade in Zajva och Tezla i bilen, körde till Ystad.

Vid Skivarp ungefär hamnade vi bakom en svart Mercedes av sportmodell. Den var läskig att ligga bakom. Den vinglade fram, ena sekunden var den på rätt sida om mittenstrecket och sedan på fel sida. Ena sekunden körde den i 25km/tim och nästa i 75... Vi ringde polisen och meningen var att dom skulle sluta upp utmed vägen. Vi fick tala om var i Ystad vi var (vi hann komma så långt). Men till sist sa dom att vi fick avbryta. Dom hade hittat vem det var och skulle ta honom hemma. Dom hade inte resurser nog, då det var stort pådrag någonstans.

Vi började på Röda Korset, kom ut därifrån med 5 kassar! Betalade inte ens 300:-. Kläder, böcker och dvder. Vi brydde oss inte om att gå något i Ystad, kasst väder. Men vidare till Öppna hjärtat. På väg dit fick vi förklaring på det stora pådraget. En äldre man i Skurup var borttappad. 

Men vi hittade en "tron" i blå plast till "Drottningen". Perfekt åt henne när valparna är stora nog att springa runt. Hon måste komma undan. Detta till och med enligt lag. Och så lite andra prylar.

Meningen var att vi skulle vidare till ÖoB, men vi ångrade oss. Istället körde vi hem, lastade av och lastade på Ior och Viking. Vi tänkte att vi kunde köra till Skurup och hjälpa till att leta. Vi visste nämligen vem det borttappade farbrodern var...

När vi parkerar där husse föreslog kommer polisen. Mannen är funnen... Vid liv! Ambulans var snabbt på plats och tog farbror med sig, kraftigt nerkyld. Hoppas att han repar sig. Hans lilla vovve kommer sakna honom annars.

Här hemma har allt gått enligt plan. Vi har ätit en mycket god middag (fuskmat från Ica) och sett Melodifestivalen. Mest skräp... Och dessa programledare, dom är under all kritik.

Nu är alla matade och planen är att snart gå och lägga oss. STOOOOOOR dag imorgon.......  

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Vittra

Woff-Lan


Ovido - Quiz & Flashcards