quipuskennel

Alla inlägg under mars 2021

Av Quipus - 24 mars 2021 19:30

Lotta smsade imorse och undrade vad jag hittade på idag. Inget, var mitt svar. Inga planer i alla fall. Hon lockade med mig ut och handla (inte särskilt svårt) och vi hamnade i Malmö. Åt på Mangal först så klart, sedan Lager 157, Biltema, Erikshjälpen, Allfrukt, Emmaus Björkå, Myrorna, Jysk, Ohlssons Tyger och till sist Yogiboost.

Nu har vi matat, både hundar och katter, har fått sitt för idag. Hundarna är ute sista svängen, skönt väder så dom kan vara ute en timme- en och en halv.

Av Quipus - 23 mars 2021 21:48

Just i denna stund vill jag bara ge upp. Blir motarbetad och förbisedd, utnyttjad och tagen för given. Ja, jag vet, jag hamnar i dessa tankarna med jämna mellanrum. Men hur länge orkar man?

Av Quipus - 22 mars 2021 20:23

Hela dagen har gått åt. Ja, det är väl så jag kan uttrycka det. Morgonen började med ett sms från en bekant som behövde råd. Lösningen på problemet var vi överens om i slutändan. Skönt. Pratade med Catarina. Sedan iväg och hämta Maggan, husse var hemma med hundarna och snorade. Maggan behövde skjuts till Ystad och vi passade på att handla på ÖoB också. Så till Skurup och handla på Dollar Store, Ica, Maggan på Apoteket, Gardeco (blommor) och så avslutade vi med Hamburgare på Sibylla.

Försökte vila när jag kom hem, men utan resultat. Pratade med Malin och sedan Maggan. Nu är vi klara med matning och husse ska äta lite. Sedan är dagen klar. Ny imorgon.

Av Quipus - 21 mars 2021 20:46

Dom 2 sötingarna lastades in i bilen. Sele på först. Karlos har sin fina grå Hurtta, Cree har en flådig svart lädersele med bling-bling på. Som han knappt har använt... Och nu har han vuxit ur den! Den var på yttersta hålet idag. Måste fota honom med den på sig innan den får läggas till handlingarna. Det kommer väl ny valp som kan ha den, kan jag tänka. Tittade på mina Hurttaselar, hoppades att jag hade en grön åt honom. Men det var där ingen, så han fick en svart, precis som Vide. Får se om jag kan hitta någon kul färg åt honom. Vill gärna att dom har varsin färg, jättefånigt va?

Nåväl, husse hade Karlos koppel och jag Crees. Cree har inte gått mycket i koppel, måste jag erkänna. Karlos är ju ett proffs, så det gick hur bra som helst. Han var så glad över att vara vid Svaneholm. Cree förvånade mig! Han gick som en klocka, viftandes på svansen. Där är han lik sin mamma Vittra. Hennes svans är aldrig stilla, sötisen.

Vi gick runt slottet bara. Vill inte anstränga den förkylda hussen för mycket. Det är meningen att han ska jobba på tisdag, men det kan han nog glömma. Snyter sig och nyser i ett. 

Allt färdigt för idag, så nu ska jag sitta med mitt kära hästspel. Husse landar vid tvn.

Av Quipus - 20 mars 2021 21:18

Det blev inte som tänkt idag, vilket är vanligt som fibromyalgipatient. Planen var att vi skulle till Svaneholm och sedan hjälpa Bettans husse. Men se det satte min kropp stopp för. Kass natt och värk på det, nä... Har tillbringat mesta delen av dagen liggandes. Får väl hoppas på en bättre dag imorgon.

Av Quipus - 19 mars 2021 21:59

Som vi trodde - både husse och jag var negativa. Inte illa för att vara så pass positiva som vi är, så var vi ändå negativa.

Av Quipus - 19 mars 2021 18:55

Vi lastade in Dali och Slända. Det är inte kul att ha Slända i bilen, hon är så bilsjuk. Men just därför behöver hon ju åka. Av någon underlig anledning undviker vi det, men det är tydligen inget ovanligt. Har hört andra säga samma sak.

Idag tog vi tag i det och se det gick ju bra. Nästan... När vi kom fram och öppnade bakluckan blev jag förvånad. Inget drägglande eller kräkande. Men jag hann tänka tanken klart, då kräktes hon. Torrfoder från frukosten, så det var lätt att städa upp.

Vi gick bara en liten runda i slottsparken. Husse är fortfarande förkyld, så dumt att överanstränga honom. 
På vägen hem gick det bra med Slända och hon var lättad över att få komma ut ur bilen.

Dali och Slända hälsade på både folk och fä ute på Svaneholm. Vi mötte en liten hanhund, korsning mellan Papillon och Chihuahua. Ägarna var förvånade över att en annan hanhund fick lov att nosa på deras hund. Men så är det ju, när man har hundar som kan bete sig rätt mot andra hundar. Stolta över våra hundar är vi!!!

Inget svar på coronatestet än, men det är väl lite väl optimistiskt. Husse är sjukskriven tills vidare.

Av Quipus - 18 mars 2021 22:33

Idag funkade datorerna på Apoteket, så vi kunde ta våra coronatest. Nu hoppas vi på snabbt och negativt resultat.

Vi körde ut till Svaneholm idag också, men idag med Vide och Zajva. På vägen ut såg jag något som jag visste att jag bara var tvungen att stanna och fotografera på hemvägen. Titta här:


   

Årets första tussilago!!!!!

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Vittra

Woff-Lan


Ovido - Quiz & Flashcards