quipuskennel

Alla inlägg under januari 2018

Av Quipus - 4 januari 2018 19:39

6-packet är nu 3 veckor! Äter fast föda, diar så klart fortfarande också. Mamma Yakki är så duktig, precis som dom alla varit i den linjen. 

Så var det dags för veckans fotosession och dessutom första kloklippningen som gick mycket bra.


Windy, svart/vit tik, till salu


 

Wizzle, bi-blue hane, till salu


 


Wizzka, blue merle tik, stannar hos oss eller till fodervärd


 


Whisper, bi-blue hane, till salu


 


Wilse, svart/vit hane, till salu


 


Willow, svart/vit tik, stannar hos oss


 













Av Quipus - 3 januari 2018 20:21

Nu har småttingarna fått fast föda 2 gånger, dom äter bra. Brukar inte vara problem att få dom att äta. Har hört andra som får "lära" valparna att äta. Förstår inte alls varför. Alla mina valpkullar har varit matglada direkt. Maten dom får är Purina Pro Plan.

Matte har varit i Malmö idag, tillsammans med Lotta. Ute på shopping, men det blev inte så mycket handlat. Matte var på Mobilia för första gången på mycket länge. Stort och jobbigt!

Av Quipus - 2 januari 2018 23:19

Såg till att få lite extra mattetid idag. Jag får alltid som jag vill, matte erkänner att jag är ett bortskämt litet kräk. Fick smaka paprika och skinka av husse när han åt mackor. Sedan tränade matte och jag på balansplattan. Jag är jätteduktig på den, den är inte ett dugg läskig. Ska be husse ta foto av mig någon gång när jag utför detta farliga stunt. Efteråt blev jag lite trött, så jag passade på att vila lite i soffan.


Vilda morr från Dante

 

 

Av Quipus - 1 januari 2018 23:25

Eftersom jag förtog mig igår när vi röjde runt på gårdsplanen, så är jag inte överens med min kropp och fibromyalgi idag. Jag har legat i princip hela dagen, något som stör mig alldeles enormt. Men bara att acceptera fakta...

Uni åkte hem, hon blev parad 2 gånger av Xander. Hennes matte har "valpat", Grattis!!!

Tolvslaget firades in utan hundar med ute denna gång. Tror det är första gången... Jag orkade bara inte med att ta ut dom, eftersom jag hade ont redan då. Släppa in leriga hundar mitt i natten kändes inte som något som var tvunget. Så det blev husse och jag som gick ut för att fira tolvslaget tillsammans med en liten champagneflaska. Jag köpte en på måfå, varken husse eller jag dricker alkohol annars, men för mig hör det till vid tolvslaget på nyårsafton. Men det var den godaste jag har druckit!
Sedan tittade vi på tv tills vi somnade...

Inget av djuren var påverkat här. Raketerna sköts upp på långt avstånd, närmaste var nog en halvmil härifrån. Vackert att se, men jag hade verkligen inte saknat det om det försvann. Några panikslagna fåglar lyfte från dammarna och flög lågt och hetsigt. Stackarna...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Vittra

Woff-Lan


Ovido - Quiz & Flashcards