quipuskennel

Alla inlägg under augusti 2018

Av Quipus - 11 augusti 2018 21:47

Hämtade husse i Svedala, när han kom hem från jobbet. Vi bestämde att vi skulle köra till Ystad och gå på loppisar. Men redan på torget i Svedala stannade vi, för där var det loppis. Fick med mig skor och stövlar, inte lätt att hitta något bra när man, som jag, har storlek 34-35. Lika bra att passa på att handla när man hittar.

Sedan vidare till Ystad, på loppis och sedan Öppna Hjärtat.

När vi kom hem igen släppte vi ut hundarna och jag somnade i soffan, nöjd med att husse var hemma igen. Natten till idag var inte rolig med värk och orolig sömn.

Vaknade och upptäckte att det regnade. Husse satt vid datorn, så han hade inte sett det. Hundarna in, men dom hade gått in i dom gamla hundgårdarna som står kvar. Där är tak på dom gårdarna, så hundarna var inte särskilt blöta.

Nu har vi varit i Skurup och ätit på Pizzaboden, favoritstället i Skurup. Har inte blivit mycket mat lagad i sommar...

Av Quipus - 10 augusti 2018 19:23

Min underbara lilla professor "Yakki" fyller 3 år idag. Vi gratulerar henne och hennes 3 syskon:
Tinka, Uni och Carras!

Som vanligt när Yakki blir fotograferad, så funkar inte mycket. För det första så kan jag inte sätta mig på huk, för då ska hon kramas. Alltså blir fotona tagna sådär töntigt uppifrån. För det andra så gör hon ofta konstiga miner. För det tredje så tog batteriet slut i kameran... Men dom här 2 får bli bra:


   

Av Quipus - 10 augusti 2018 19:22

Bettans husse fotade Dante...


 

Av Quipus - 9 augusti 2018 22:06

Hundarna har haft tillgång till både framsidan och baksidan genom att stallet har varit öppet rakt igenom. 

Det bor ingen annan än lite fåglar och annat vilt i stallet numera... Men skönt för hundarna att kunna vistas där inne, för där är svalt.

Av Quipus - 8 augusti 2018 22:19

Har varit runt på några olika ställen, både igår och idag, för att hitta en kaktus. Vill ha tag i en så kallad high chaparall, eftersom vi hade en sådan under min uppväxt. Men när jag väl hittat en, så var dom redan ganska stora. Jag vill ha en mindre, som jag kan "uppfostra" själv. Någon som har tips?

Av Quipus - 7 augusti 2018 23:11

Nu är även Yakkis tilltänkta bokad. Känner mig mycket nöjd med mina planer.

Av Quipus - 6 augusti 2018 21:28

Min stackars Huawei var nära döden idag. När jag skulle diska och fylla på vattenskålarna på framsidan lade jag ifrån mig telefonen på bordet. Sedan försvann den... Jag återfann den i käftarna på ett monster vid namn Dante! Men det var bara plånboksfodralet som blev skadat, fullt med tandmärken. Så nu får lillasyster sin vilja fram, jag byter fodral. Har köpt ett med en drake på, men väntat eftersom det fula rosa fortfarande var funktionsdugligt.

Lillasyster med familj och hund åkte hem idag. Trist! Hade gärna haft henne fler dagar. Blev så stressigt att försöka hinna med saker på så få dagar. Men jag är glad för det lilla, bättre än inget!

Av Quipus - 5 augusti 2018 21:17

Det märks på hundarna. Mycket mer bus och härjande.

Lillasysters hund har separationsångest de luxe, så han mår inte bra av att vara här. Lite träning kanske?=)

Vittra börjar bete sig konstigt, verkligen. Från att ha varit helt rumsren från 6 veckors ålder, har hon börjat pinka inne. Dessutom är hon knepig mentalt. Löp på gång?? Det är ju 6 månader sedan förra, så...

Malin och jag har pratat igenom vårat avelsplanerande och kommit fram till att vi ska göra en del ändringar i vårt tankesätt.

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Vittra

Woff-Lan


Ovido - Quiz & Flashcards